Mandy Rose vertelt over haar begin in WWE

Tijdens deze laatste vrijdag op SmackDown, het Het leek erop dat Mandy Rose en Otis een stap voorwaarts hadden gezet in hun “flirten” , toen de blondine hem een ​​taart voorstelde met een legende van “Verontschuldiging”, die werd geaccepteerd en “verslonden” door Heavy Machinery.

Mandy stond op

Tijdens het gevecht tussen Mandy Rose en Alexa Bliss, verscheen Otis in de ring, we moeten hem bedanken voor het geschenk, maar die situatie leidde Alexa af, waar Mandy van zou profiteren om de telling van drie te behalen en de overwinning voor iedereen te winnen . Kortom, beiden kwamen deze vrijdag als winnend uit de bus.

WWE SMACKDOWN (10 januari 2020) | Live resultaten | De terugkeer van John Morrison 14

► Mandy Rose onthult de oorsprong van haar naam

Mandy Rose sprak met FOX-Wilmington over het worden van een WWE Superstar , evenals de oorsprong van de naam van haar personage # 39;

Na het behalen van haar bachelor # 39; s diploma, Rose maakte haar weg in bodybuilding en fitness competities en werd de WBFF (World Beauty Fitness & Mode) Wereldkampioen Bikini 2014. Dankzij haar bekendheid in die wereld bracht de WWE haar in 2015 naar haar Tough Enough-wedstrijd .

«Ik studeerde spraak- en taalpathologie aan het Iona College en behaalde daar mijn diploma. Toen kwam een ​​vriend naar me toe en zei: # 39; Weet je, je moet deelnemen aan bodybuilding- en fitnesscompetities. En ik wist echt niets van die branche, maar het intrigeerde me wel, dus ik dacht en zei: # 39; Ik zal het proberen. # 39;

“Ik was altijd in vorm en Ik hield van sporten en sporten, maar ik wist echt niets van fysieke competitie . Dus ik trainde om een ​​show te doen in Boston met WBFF en ik heb eraan deelgenomen. Ik wist echt niet wat ik aan het doen was, maar ik kwam als beste uit de bus, wat echt gaaf is, en sindsdien, Ik werd de WBFF Bikini Wereldkampioen in 2014, die me vervolgens naar WWE bracht . Dus het is gek. “

LEZEN  Wat gebeurt er met ons in de sportschool

Mandy Rose vertelt over haar begin in WWE 1

De SmackDown-superster stond in Tough Enough bekend als “Mandy,” dus het bedrijf wilde daar niet voor terugdeinzen, want dat was hoe fans haar kenden. Rose is eigenlijk haar middelste naam, die een speciale betekenis heeft binnen haar familie.

«Over Mandy Rose: Nou, mijn echte naam is Amanda Rose Saccomanno, zoveel mensen weten het niet; maar ik weet het niet, maar Rose is iets bijzonders in mijn familie sinds mijn grootmoeder # 39; de naam is Rosemary, mijn moeder # 39; de naam is Mary Rose, ik # 39; m Amanda Rose, mijn nichtje is Demi Rose , dus ze zit nog steeds in de familie.

“Maar ze gaven me Total Divas toen ik tekende bij WWE, dus voordat ik de ring binnenstapte, was ik bij Total Divas en ze noemden me Mandy,… we wilden echt mijn naam daarna niet meer veranderen. Het was alsof iedereen mij kende als Mandy en zelfs van Tough Enough, dus gingen we met Mandy Rose . “