Plotselinge dood van bodybuilder Ben Hernett

Een plotselinge dood die liefhebbers van bodybuilding verraste Ben Hernett , verlaat de wereld van bodybuilding rouw sinds de 37-jarige Engelsman levenloos werd gevonden door zijn vader, die deze ongelukkige gebeurtenis nog steeds niet kan accepteren.

Ben Hernett was een populaire 37-jarige Engelse bodybuilder die rouwt om de bodybuildingwereld met zijn plotselinge dood, vooral omdat de oorzaken van zijn dood nog onbekend zijn.

De atleet werd dood aangetroffen door zijn vader in zijn huis in Choppington en zijn familie vindt geen reden voor zijn dood, omdat ze beweren dat Hernett geen alcohol gebruikte en geen ondeugden had die tot zo’n ongelukkig resultaat konden leiden.

Plotselinge dood van bodybuilder Ben Hernett 1

 

Een klein stukje geschiedenis van Ben Hernett # 39;

Ben Hernett bouwde constant en met een geweldige baan aan zijn bodybuildingcarrière en verliet zelfs zijn beroep als vrachtwagenchauffeur om zich puur en exclusief te wijden aan de zorg voor zijn lichaam.

Zoals veel atleten in de wereld van bodybuilding, begon Ben Hernett als deelnemer aan verschillende kampioenschappen in de discipline.

Hernett volgde altijd een zeer strikte routine, zoals haar vader heeft verteld, en maakte tot acht maaltijden per dag om zich goed voor te bereiden op wedstrijden.

Maar bovendien wordt de plotselinge dood van Hernett tot nu toe niet verklaard omdat hij bekend was in de bodybuildingwereld, zowel vanwege zijn toewijding aan de sportschool, zijn trainingsroutine en zijn lichaam, als voor het niet consumeren van alcohol of het hebben van ondeugden.

Ben Hernett en zijn liefde voor zijn gezin

Bodybuilder Ben Hernett was net acht maanden geleden net met Emma getrouwd en had net geleerd over het geluk om vader te zijn.

LEZEN  Mandy Rose vertelt over haar begin in WWE

Zijn vader rouwde om de dood van zijn zoon en zei in het openbaar: «Het is verwoestend, ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een kind verliezen dat ouder was, is niet wat het zou moeten zijn.

De moeder van Hernett # 39; onthulde verder dat haar leven vijf maanden lang haar jonge dochter was: “Emma was zijn wereld. Hij was gezinsgericht, hij vond het heerlijk om met ons allemaal te zijn. ”

Andere plotselinge sterfgevallen in de bodybuildingwereld

Hernett # 39; s is niet de eerste plotselinge dood die de wereld van bodybuilding shockeert en bedroeft.

Een van de meest recente verdwijningen was die van Rich Piana, de Amerikaanse bodybuilder die twee weken in coma lag voordat hij op 46-jarige leeftijd stierf aan een overdosis steroïden.

De dood van Michelle White wordt ook herinnerd, die plotseling stierf, maar deze keer waren het niet steroïden maar het misbruik van eiwitconsumptie, een praktijk die tegenwoordig veel voorkomt bij bodybuilders.

De overblijfselen van Hernett # 39; s waren versluierd in de St. John # 39; s-kerk in Bedlington, en de redenen voor zijn plotselinge dood, die de bodybuildingwereld treurt, vooral omdat hij iemand is die van lichaamsbeweging hield, zijn tot nu toe niet vrijgegeven. gezond leven en een man die letterlijk “woonde in de sportschool”.