Wat gebeurt er met ons in de sportschool

http://2.bp.blogspot.com/-jWeJkJ8jNMY/Um57fxDyDxI/AAAAAAAAAARk/6JTADjGTaa4/s200/mazados.jpg

Elke dag die voorbij gaat, bloos ik meer als ik bepaalde personages zie op deze plaatsen, waar ik meestal naartoe ga, maar ik denk dat we in dit geval een gemeenschappelijke factor kunnen trekken. De dag begon slecht toen, toen ik de tourniquets naderde om binnen te komen, vier “beesten van de afgrond” (blijkbaar menselijk, hoewel ik het nog steeds niet zeker weet) zijn uit het niets opgedoken, wegrennen en de compound in rennen. VERZEKERDE LACHEN Ik heb gedacht … en “dat is hoe het is geweest” .. Al in de kleedkamer begonnen ze met z’n vieren te krijsen (zodat we ze allemaal goed hoorden) op een volume dat suggereerde dat een kudde ” Nazgûls” bedreigde de buurt. Gesprekken van het type: “- Hoeveel meten de biceps je al?  – Hetzelfde als op vrijdag.

 – Wat een f * cking, deze vrijdag F * CK * niet (ik zet de * voor het jeugdpubliek * = S).
– Heb je laatst de tante van # 39;
– Vanavond, vanavond blaas ik het op ” duiden op een intellectueel niveau dat wordt gegeneraliseerd wanneer ze hun collega’s in de kamer ontmoeten … Petten, zonnebrillen, T-shirts” Hobbit “grootte om aderen er goed uit te laten zien, poseert voor de spiegels terwijl ze trainen, kijkt tussen biceps en triceps omdat de mijne groter is, maar ik zweet meer, wedstrijden om “kijk wie er meer gewicht krijgt door te kijken naar de meisjes die op hun wachten” zumba “klasse … ga met de kleine naam “, en wat het coolste is, schreeuwend, maar niet een of ander geschreeuw, nee, een of ander geschreeuw dat leek te zijn toen Leonidas arriveerde om ze op te halen en rechtstreeks naar Thermopylae te gaan … heel serieus ..

LEZEN  Aerobic en Step voor je lichaam

Ik, aan zijn zijde, ben een strip, ik herken het, maar waarom moeten ze al hun aandacht richten op de vlieggewichten die we bij elke oefening op de rest van ons leggen? Waarom moet je me dat vertellen als ik nooit je gewichten op doe? Mag ik spieren zoals die van jou? Meneer, laat me met rust … Wel ja vrienden, vandaag werd mij verteld dat als ik iemand wil worden in de wereld van bodybuilding, ik veel meer gewicht moet tillen. Tuurlijk, wat moet ik doen? Moet ik uitleggen? Of geef ik hem een ​​gebarende blik van de “wenkbrauw omhoog” brabbelen met verstikking op de hoek omdat hij tegen me sprak toen ik in volle inspanning was en op het punt stond in te storten? …. Ik denk dat het niet nodig is om uit te leggen welke van de twee zich heeft voorgedaan.

Ik zeg niet dat het het algemene klimaat is, er zijn altijd normale mensen, zoals ik, nou, zoals ik, zoals vele anderen, wat er gebeurt is dat ik altijd het gevoel heb dat er altijd de 4 of 40 zijn “ultramegamazados en ultramegaidiotas” in alle gevallen moeten ze over je schouder meekijken “quasi” vergeef je leven voor hoe super sterk ze zijn. Dat is waarom ik de sfeer op deze plaatsen nooit leuk vond, en daarom wil ik niet gaan … maar hey, zolang het nog zo goedkoop is, is het zo dicht bij huis en kan ik het steeds krijgen geschroefd * (het is een E) Ik leef van deze mensen … het is het waard … of niet?

LEZEN  Hoe te trainen volgens uw lichaamstype - ectomorph